dapat apa dengan RM5 sehari nasi goreng sepinggan makan sahaja kalau internet unlimited dengan lebih 70 channel TV serendah RM5 sehari boleh dapat kongsi satu family kongsi guna wifi dan tonton siaran tv menarik
dengan rm5 sehari dapat free tv box android unifi tv plus box 4k uhd hdr terbaik untuk tontonan sekeluarga bersama unlimited internet wifi pelbagai saluran channel menarik
dapatkan lebih nilai dengan unlimited internet dan lebih 70 channel tv menarik termasuk fox movies sports kartun untuk seisi keluarga serendah RM5 sehari sahaja berbaloi-baloi internet wifi rumah sekeluarga boleh pakai sambil tengok tv pelbagai saluran best unifi tv

Nikmati Lebih Nilai

Dengan unifi Home TV Bundle, anda dan keluarga dapat menikmati lebih nilai dengan penggunaan internet tanpa had (unlimited) serta lebih 70 saluran TV menarik untuk tontonan sekeluarga!

Bayangkan keriangan sekeluarga menonton pelbagai saluran antarabangsa menarik seperti Fox Movies, Natgeo, Fox Sports, Dreamworks, Warner TV dan bermacam-macam lagi. Selain itu, seisi keluarga anda dapat melayari internet untuk bekerja, berhibur, menambah pengetahuan dan berbagai lagi aktiviti online tanpa had.

Semua keistimewaan ini dapat dinikmati pada kadar yang sungguh berpatutan iaitu serendah RM5 sehari!

 

Work From Home (WFH)

Mendepani norma baharu kehidupan kini, anda boleh bekerja dari rumah tanpa masalah capaian internet. unifi menawarkan capaian berkelajuan tinggi untuk tugasan anda seharian tanpa sebarang had penggunaan.

Selain itu, anda juga boleh berkongsi capaian internet ini melalui WiFi dengan seisi keluarga anda tanpa membayar lebih untuk langganan data lain. 

Online Learning

Anak-anak anda juga tidak terlepas untuk belajar secara online atau virtual learning dengan adanya sambungan internet menerusi unifi.

Selain itu, si kecil juga boleh menimba lebih banyak pengetahuan dengan menonton siaran dokumentari menarik melalui National Geographic, Natgeo: Wild, Natgeo: People, BBC World dan berbagai lagi saluran yang bermanfaat dan menarik.

Mencuba Resipi Baru atau Kemahiran Baru

Dengan lebih masa di rumah, anda sekeluarga boleh meluangkan masa mencuba resipi baru di internet. Pelbagai channel masakan terdapat di Youtube.

Selain itu, mungkin anda boleh belajar kemahiran baru menerusi tutorial-tutorial untuk membina skillset baharu di Youtube.

Semua ini boleh mengisi masa yang terluang di samping dapat menyediakan kita semua untuk dunia yang penuh dengan norma baharu sekarang.

Online Business

Dengan andanya internet tanpa had di rumah, anda juga boleh mencuba mengusahakan perniagaan secara online menerusi platform e-dagang seperti Lazada, Shopee atau Ebay.

Bermula sebagai hobi, mungkin anda dapat mengembangkannya menjadi sumber pendapatan tetap di masa hadapan, tanpa perlu bergantung kepada pekerjaan yang mungkin banyak terjejas dengan keadaan semasa.

Serendah RM5 sehari jer!

unifi Home TV bundle free TV Box 4K androidTV cuma rm149/bulan atau Rm5 sehari sahaja

Bagaimana Bermula?

Mudah sahaja! Biar kami bantu anda step by step sehingga pemasangan selesai.

Cuma whatsapp NAMA & ALAMAT anda ke 018-3755580 
dan kami akan membantu anda menikmati kelebihan unifi!

Perlukan Bantuan Lanjut?

Tidak pasti pakej mana untuk anda?
Hubungi kami dan kami akan membantu anda dalam pendaftaran unifi.

WhatsApp KamiBiar Kami Hubungi Anda