Pihak TM kini menganjurkan peraduan Kira & Menang bersempena dengan Kuala Lumpur 2017 – Sukan SEA ke 29 dan Sukan PARA Asean ke 9.

Para pelanggan baharu UniFi berpeluang memenangi hadiah hebat seperti sebuah kereta, 30 x Samsung Galaxy S8 dan 30x Fitbit Charge 2 serta jersi Team Malaysia eksklusif dari 1 Ogos sehingga 30 September 2017.

Bagaimana Untuk Menang?

  1. Langgan Pakej UniFi atau UniFi Biz  LANGGAN!
  2. Kira berapa mainan ‘Rimau’ dalam kotak dibawah
  3. Hantar peraduan seperti di bawah

 

Berapa mainan Rimau dalam kotak ini?

RIMAU
Ukuran:
Tinggi: 30cm
Lebar (depa): 24cm
Panjang Kaki: 10cm
Panjang tangan: 8cm
Panjang Ekor: 11cm

Untuk maklumat lanjut, terma dan syarat serta menghantar peraduan, sila klik di sini: Link text

 

 

Untuk pendaftaran dan pemasangan Unifi dan Streamyx di kawasan anda,
sila hubungi 018-3755580 (WHATSAPP)

Pendaftaran, pemasangan dan modem/router adalah percuma.
Pendaftaran mudah melalui whatsapp/email, tidak perlu ke tmpoint, beratur panjang atau menghadapi kesesakan traffic jam dan masalah parking. Pendaftaran siap dalam beberapa jam sahaja.
Pemasangan sepantas 2 hari selepas pendaftaran berjaya.

SMS/Whatsapp UNIFI <NAMA> & <ALAMAT> ke 018-3755580
Kami merupakan Penjual Sah TM (TM Authorised Reseller) sejak tahun 2005 dengan pengalaman luas mengendalikan pendaftaran UniFi dan Streamyx. Sekiranya anda ingin melanggan UniFi atau Streamyx di rumah atau untuk perniagaan anda, sila hubungi kami untuk perkhidmatan pantas. Anda boleh mendaftar secara online di laman web ini atau menghubungi kami melalui whatsapp 018-37.555.80. Perkhidmatan kami adalah percuma. Tidak perlu bersusahdan bersesak untuk melanggan, kami akan menghantar wakil (runner) kami untuk urusan pengesahan biometrik (imbasan ibujari). Jimat masa dan petrol/toll!