Select Page
PENGUMUMAN
Bermula 1 Oktober 2016, pihak TM mula melaksanakan pendaftaran biometrik untuk semua perkhidmatan TM UniFi dan Streamyx. Untuk itu, terdapat sedikit perubahan dalam sistem pendaftaran perkhidmatan UniFi anda (untuk pendaftaran baharu)
Walau bagaimanapun, anda tidak perlu ke TMPoint  kerana kami akan datang ke tempat anda untuk proses pendaftaran (terpakai untuk pelanggan sekitar Lembah Klang sahaja)
Proses ini hanya mengambil masa kurang dari 5 minit.
Sila sediakan Mykad untuk urusan pengesahan identiti dan imbasan cip pintar.
tm-bio
Pendaftaran & pengesahan biometrik meliputi imbasan cap jari pemohon perkhidmatan TM.
Hubungi kami dan kami akan ke rumah / kedai / pejabat anda untuk proses pengesahan biometrik.
Daftar melalui ejen TM yang sah untuk mengelakkan salahguna data privasi anda.
Untuk pendaftaran dan pemasangan Unifi dan Streamyx di kawasan anda,
sila hubungi 018-3755580 (WHATSAPP)

Pendaftaran, pemasangan dan modem/router adalah percuma.
Pendaftaran mudah melalui whatsapp/email, tidak perlu ke tmpoint, beratur panjang atau menghadapi kesesakan traffic jam dan masalah parking. Pendaftaran siap dalam beberapa jam sahaja.
Pemasangan sepantas 2 hari selepas pendaftaran berjaya.

SMS/Whatsapp UNIFI <NAMA> & <ALAMAT> ke 018-3755580
Kami merupakan Penjual Sah TM (TM Authorised Reseller) sejak tahun 2005 dengan pengalaman luas mengendalikan pendaftaran UniFi dan Streamyx. Sekiranya anda ingin melanggan UniFi atau Streamyx di rumah atau untuk perniagaan anda, sila hubungi kami untuk perkhidmatan pantas. Anda boleh mendaftar secara online di laman web ini atau menghubungi kami melalui whatsapp 018-37.555.80. Perkhidmatan kami adalah percuma. Tidak perlu bersusahdan bersesak untuk melanggan, kami akan menghantar wakil (runner) kami untuk urusan pengesahan biometrik (imbasan ibujari). Jimat masa dan petrol/toll!