Berita baik kepada penduduk-penduduk di kawasan ini: Perkhidmatan Internet berkelajuan tinggi TM UniFi tersedia di sini.

Pendaftaran & pemasangan UniFi adalah percuma. Anda boleh mendaftar dengan pantas dan mudah melalui ejenunifi.com

Kami merupakan Penjual Sah / Authorised Reseller TM dengan pengalaman luas menguruskan pendaftaran & pemasangan UniFi di seluruh negara, khasnya di kawasan anda ini.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan UniFi, sila hubungi kami untuk pendaftaran dan pemasangan segera.

Pemasangan paling awal adalah 2 hari selepas pendaftaran.

Untuk maklumat lanjut, sila klik pada butang di bawah:

Untuk pendaftaran dan pemasangan Unifi dan Streamyx di kawasan anda,
sila hubungi 018-3755580 (WHATSAPP)

Pendaftaran, pemasangan dan modem/router adalah percuma.
Pendaftaran mudah melalui whatsapp/email, tidak perlu ke tmpoint, beratur panjang atau menghadapi kesesakan traffic jam dan masalah parking. Pendaftaran siap dalam beberapa jam sahaja.
Pemasangan sepantas 2 hari selepas pendaftaran berjaya.

SMS/Whatsapp UNIFI <NAMA> & <ALAMAT> ke 018-3755580
Kami merupakan Penjual Sah TM (TM Authorised Reseller) sejak tahun 2005 dengan pengalaman luas mengendalikan pendaftaran UniFi dan Streamyx. Sekiranya anda ingin melanggan UniFi atau Streamyx di rumah atau untuk perniagaan anda, sila hubungi kami untuk perkhidmatan pantas. Anda boleh mendaftar secara online di laman web ini atau menghubungi kami melalui whatsapp 018-37.555.80. Perkhidmatan kami adalah percuma. Tidak perlu bersusahdan bersesak untuk melanggan, kami akan menghantar wakil (runner) kami untuk urusan pengesahan biometrik (imbasan ibujari). Jimat masa dan petrol/toll!