Pakej TM UniFi untuk Perniagaan
UniFi BIZ Advance Plan 30Mbps & 50MbpsBusiness Made Easier 

 

Transformasikan perniagaan anda dengan Internet pantas UniFi Biz Advance Plan 30Mbps dan 50Mbps. Perniagaan hari ini memerlukan capaian internet untuk pelbagai aplikasi seperti pemasaran secara online, pengurusan perniagaan, jualan, keselamatan (CCTV) dan sebagainya.

 

Jangan ketinggalan. Jadilah peniaga yang bijak!

Pakej Internet Perniagaan UniFi 30Mbps

Kini hanya RM259 sebulan promosi (biasa RM299)
Unlimited internet
Kelajuan pantas 30Mbps
Untuk pendaftaran dan pemasangan Unifi dan Streamyx di kawasan anda,
sila hubungi 018-3755580 (WHATSAPP)

Pendaftaran, pemasangan dan modem/router adalah percuma.
Pendaftaran mudah melalui whatsapp/email, tidak perlu ke tmpoint, beratur panjang atau menghadapi kesesakan traffic jam dan masalah parking. Pendaftaran siap dalam beberapa jam sahaja.
Pemasangan sepantas 2 hari selepas pendaftaran berjaya.

SMS/Whatsapp UNIFI <NAMA> & <ALAMAT> ke 018-3755580
Kami merupakan Penjual Sah TM (TM Authorised Reseller) sejak tahun 2005 dengan pengalaman luas mengendalikan pendaftaran UniFi dan Streamyx. Sekiranya anda ingin melanggan UniFi atau Streamyx di rumah atau untuk perniagaan anda, sila hubungi kami untuk perkhidmatan pantas. Anda boleh mendaftar secara online di laman web ini atau menghubungi kami melalui whatsapp 018-37.555.80. Perkhidmatan kami adalah percuma. Tidak perlu bersusahdan bersesak untuk melanggan, kami akan menghantar wakil (runner) kami untuk urusan pengesahan biometrik (imbasan ibujari). Jimat masa dan petrol/toll!