Dapatkan Powerbank PERCUMA apabila anda melanggan pakej terbaru UniFi Advance Plan Promosi eksklusif daripada laman web www.jomunifi.com ini khas untuk pelanggan-pelanggan baru UniFi yang ingin mendapatkan pakej terbaru UniFi Advance Plan 30Mbps dan 50Mbps.

Promosi Eksklusif JomUniFi.com

Dapatkan Powerbank PERCUMA apabila anda melanggan pakej terbaru UniFi Advance Plan
Promosi eksklusif daripada laman web www.jomunifi.com ini khas untuk pelanggan-pelanggan baru UniFi yang ingin mendapatkan pakej terbaru UniFi Advance Plan 30Mbps dan 50Mbps.
Cuma daftar dan menang!Tanpa cabutan, tanpa slogan, sungguh mudah.
Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan perkhidmatan UniFi di rumah, inilah peluang yang terbaik dengan promosi eksklusif JomUniFi.com.
Jangan tunggu lagi. Daftar sekarang.
Mudah & Senang
Pendaftaran UniFi secara online di www.jomunifi.com memang memudahkan kerana anda tidak perlu ke kaunter. Maklumlah dengan kesesakan lalulintas, tiada masa, tak dapat cuti, susah payang mencari parking dan terpaksa beratur panjang dan bersesak, pendaftaran secara online adalah pilihan bijak.
Apa lagi dengan tawaran hadiah percuma berupa Powerbank yang menjadi keperluan untuk gaya hidup serba pantas dan mobile sekarang, ianya lebih berbaloi!
Mudah & Pantas
Pendaftaran UniFi online di jomunifi.com mudah dan pantas.
Cuma beberapa minit mengisi borang ringkas online dan permohonan anda akan diproses dalam masa beberapa jam sahaja.
Sekiranya alamat anda dalam kawasan liputan UniFi dan port tersedia, pemasangan akan dijadualkan sepantas 2-5 hari bekerja! Mudah dan pantas.
Untuk pendaftaran dan pemasangan Unifi dan Streamyx di kawasan anda,
sila hubungi 018-3755580 (WHATSAPP)

Pendaftaran, pemasangan dan modem/router adalah percuma.
Pendaftaran mudah melalui whatsapp/email, tidak perlu ke tmpoint, beratur panjang atau menghadapi kesesakan traffic jam dan masalah parking. Pendaftaran siap dalam beberapa jam sahaja.
Pemasangan sepantas 2 hari selepas pendaftaran berjaya.

SMS/Whatsapp UNIFI <NAMA> & <ALAMAT> ke 018-3755580
Kami merupakan Penjual Sah TM (TM Authorised Reseller) sejak tahun 2005 dengan pengalaman luas mengendalikan pendaftaran UniFi dan Streamyx. Sekiranya anda ingin melanggan UniFi atau Streamyx di rumah atau untuk perniagaan anda, sila hubungi kami untuk perkhidmatan pantas. Anda boleh mendaftar secara online di laman web ini atau menghubungi kami melalui whatsapp 018-37.555.80. Perkhidmatan kami adalah percuma. Tidak perlu bersusahdan bersesak untuk melanggan, kami akan menghantar wakil (runner) kami untuk urusan pengesahan biometrik (imbasan ibujari). Jimat masa dan petrol/toll!