Select Page

Penduduk-penduduk di sekitar Rawang khususnya di Bandar Rawang, Bukit Sentosa, Bukit Beruntung, Bandar Country Home dan sekitarnya kini boleh membuat pendaftaran untuk melanggan perkhidmatan UNIFI.

Ini adalah untuk memudahkan urusan pendaftaran dan pemasangan apabila UNIFI dilancarkan kelak (dijangka Nov/Dis 2015). Mereka yang mendaftar akan diberikan slot pemasangan terawal (bergantung kepada kekosongan slot jadual dan ketersediaan port di kawasan anda)

Untuk mendaftar secara online, sila klik pada link di bawah

PENDAFTARAN UNIFI RAWANG (klik)

Update! UNIFI Kini telah masuk ke Rawang dengan kawasan Emerald East dan Emerald West menjadi kawasan pertama di Rawang menerima perkhidmatan Unifi. Pelanggan Streamyx sedia ada di kawasan ini boleh menaiktaraf/upgrade ke Unifi tanpa penalti.

Pelanggan yang belum ada Streamyx, boleh terus mendaftar untuk Unifi pakej 5Mbps, 10Mbps, 20Mbps, 30Mbps dan 50Mbps.


 

Untuk pendaftaran dan pemasangan Unifi dan Streamyx di kawasan anda,
sila hubungi 018-3755580 (WHATSAPP)

Pendaftaran, pemasangan dan modem/router adalah percuma.
Pendaftaran mudah melalui whatsapp/email, tidak perlu ke tmpoint, beratur panjang atau menghadapi kesesakan traffic jam dan masalah parking. Pendaftaran siap dalam beberapa jam sahaja.
Pemasangan sepantas 2 hari selepas pendaftaran berjaya.

SMS/Whatsapp UNIFI <NAMA> & <ALAMAT> ke 018-3755580
Kami merupakan Penjual Sah TM (TM Authorised Reseller) sejak tahun 2005 dengan pengalaman luas mengendalikan pendaftaran UniFi dan Streamyx. Sekiranya anda ingin melanggan UniFi atau Streamyx di rumah atau untuk perniagaan anda, sila hubungi kami untuk perkhidmatan pantas. Anda boleh mendaftar secara online di laman web ini atau menghubungi kami melalui whatsapp 018-37.555.80. Perkhidmatan kami adalah percuma. Tidak perlu bersusahdan bersesak untuk melanggan, kami akan menghantar wakil (runner) kami untuk urusan pengesahan biometrik (imbasan ibujari). Jimat masa dan petrol/toll!