PROMOSI TAMAT. HARAP MAKLUM.
SILA RUJUK KEPADA UNIFI 30Mbps & UNIFI 50Mbps

Ja-Jumbo Deal : Promosi Terkini daripada TM Unifi

TM Unifi kini semakin giat mempromosikan HyppTV iaitu IPTV yang didatangkan bersama langganan Unifi dan Streamyx.
Promosi terbaru ini khas untuk pelanggan baru Unifi dan Streamyx yang ingin mendapatkan lebih banyak saluran TV dan hiburan tanpa henti menerusi HyppTV.

Untuk pelanggan yang melanggan Pakej VIP10 dan VIP20 serta Streamyx 8mbps
dengan hanya RM10 sebulan, anda akan dapat akses ke lebih 60 saluran HD pelbagai genre seperti Berita, Hiburan, Kartun dan Sukan!

Antara channel yang tersedia ialah Al Jazeera, CinemaWorld HD, Channel [V] HD, MTV Live HD, Nat Geo People HD, Syfy HD dan Astro Supersport HD.

Kelebihan Ja-Jumbo Deal

 

Senarai Saluran Channel HyppTV Yang Terkini

Lebih 60 Saluran termasuk Channel Berdefinisi Tinggi HD!

 

 

Jika anda sudah bosan dengan perkhidmatan TV sedia ada sekarang yang asyik terputus apabila hujan atau yang asyik naikkan harga pakej..inilah masa yang sesuai untuk bertukar!
Untuk pendaftaran dan pemasangan Unifi dan Streamyx di kawasan anda,
sila hubungi 018-3755580 (WHATSAPP)

Pendaftaran, pemasangan dan modem/router adalah percuma.
Pendaftaran mudah melalui whatsapp/email, tidak perlu ke tmpoint, beratur panjang atau menghadapi kesesakan traffic jam dan masalah parking. Pendaftaran siap dalam beberapa jam sahaja.
Pemasangan sepantas 2 hari selepas pendaftaran berjaya.

SMS/Whatsapp UNIFI <NAMA> & <ALAMAT> ke 018-3755580
Kami merupakan Penjual Sah TM (TM Authorised Reseller) sejak tahun 2005 dengan pengalaman luas mengendalikan pendaftaran UniFi dan Streamyx. Sekiranya anda ingin melanggan UniFi atau Streamyx di rumah atau untuk perniagaan anda, sila hubungi kami untuk perkhidmatan pantas. Anda boleh mendaftar secara online di laman web ini atau menghubungi kami melalui whatsapp 018-37.555.80. Perkhidmatan kami adalah percuma. Tidak perlu bersusahdan bersesak untuk melanggan, kami akan menghantar wakil (runner) kami untuk urusan pengesahan biometrik (imbasan ibujari). Jimat masa dan petrol/toll!